Servicii

Servicii stomatologice de calitate

Servicii stomatologice

Ne luăm angajamentul de a-ți oferi cele mai bune servicii de medicină stomatologică posibile, consiliere și informatii personalizate, pentru ca tu să te bucuri de o stare generală de sănătate cât mai bună.

stomatologie-generala

Stomatologie generală

Ne ocupăm de profilaxia și tratarea afecțiunilor cavității bucale. Menţinerea unei bune igiene orale reprezintă unul dintre cele mai importante activităţi pe care le poţi realiza pentru a-ţi păstra zâmbetul natural.


profilaxie-dentara

Profilaxie dentară

Profilaxie sau igienizare dentara, reprezinta prima si cea mai importanta etapa in ingrijirea dintilor.


implant-dentar

Implant dentar

Ce este un implant dentar? Implantul dentar este cea mai eficientă și modernă soluție pentru înlocuirea dinților.


ortodontie

Aparat dentar (Ortodontie)

Aparatul dentar este solutia ideala pentru indreptarea dintilor. Inainte de a folosi un aparat dentar, trebuie sa stim ca, de asta se ocupa medicul specialist în ortodonţie.


estetica-dentara

Estetică dentară

Estetica dentară presupune intervenții stomatologice prin care se ajunge la o dantură perfecta ca aspect și funcţionalitate. În primul rând, un zâmbet frumos presupune existenţa tuturor dinţilor şi o stare foarte bună de sănătate a acestora, dar şi o anumită armonie între dinţi, gingii şi fizionomie.


cariologie

Cariologie

Cariile îşi fac simţită prezenţa destul de discret, iar simptomele se lasă mult aşteptate, până în momentul în care acestea se află deja într-un stadiu destul de avansat de evoluţie. Tocmai din acest motiv, este indicat să mergeţi periodic la un consult stomatologic.


chirurgie-dentara

Chirurgie dentară

Restabilirea sănătății orale. Chirurgia orala presupune atât realizarea extracțiilor dentare (simple și complexe), cât și chirurgia plastică gingivală sau îndepărtarea chisturilor. Datorită tehnicilor moderne, a anestezicelor folosite în chirurgia orală, acum pot fi efectuate proceduri chirurgicale total nedureroase.


tratament-endodontic

Endodonție

Tratamentul endodontic este una din cele mai des întâlnite intervenţii stomatologice. Dacă pulpa unui dinte este infectată sau inflamată sau infecţia a ajuns la nivelul parodonţiului apical, tratamentul edodontic este necesar pentru a salva dintele.


Parodontologie

Parodontologie

Avem grijă și de gingiile tale. Sănătatea osului, a gingiilor și a ligamentelor de legătură dintre os și dinți este la fel de importantă ca cea a dinților și trebuie menținută cu orice preț. Folosim cele mai noi protocoale și medicamente (Emdogain) din domeniul parodontologiei pentru a ne îngriji de gingiile tale.


Stomatologie-pedriatica

Stomatologie pediatrică

Avem grijă de zâmbetul micuţului tău! Pedodonţia (stomatologia pentru copii) reprezintă ramura medicinei dentare care se ocupă cu tratamentul specific al dinţilor de lapte şi al dinţilor permanenţi tineri.


protetica-dentara

Protetică dentară

Analizăm starea arcadelor dentare și a echilibrului muscular și articular, care sunt de cele mai multe ori grav alterate de pierderea unuia sau a mai multor dinți (edentație) sau chiar de tocirea dentara excesiva (atritie). Găsim soluțiile cele mai potrivite de tratament.


tehnica-dentara

Tehnică dentară

Prezența unui laborator de tehnică dentară în imediata apropiere sau chiar în cadrul cabinetului stomatologic este de mare ajutor pentru medicul stomatolog, deoarece relația cu tehnicianul este mult mai facilă, eventualele probleme putând fi mult mai ușor soluționate.