Despre noi

de 7 ani suntem clinica ta dentara

Clinica dentară Bidental  – It’s all about you!

Povestea noastră începe în Iași,  în urmă cu 7 ani, când clinica dentara Bidental își construieste un drum unic în stomatologia locală.  Fiecare pas reprezintă, în primul rand, respect față de pacientii săi, inovatie si calitate.

Suntem Bidental. Clinică dentară.  Am proiectat această clinică cu gândul la nevoile pacienților și astfel, am construit o unitate care să răspundă oricăror exigențe. O clinică modernă, o echipă aproape de pacienții noştri, soluții stomatologice complete, de calitate şi un plus de comunicare în afara clinicii.

Asociaţi mereu de culoarea albastră. Suntem apă, curăţenie, bună dispoziţie, încredere, profesioniști. Suntem deschiși, transparenți. Ne plac rezultatele, ne iubim meseria și suntem ghidați de onestitate. Suntem o echipă.

Vă mulțumim că aveți încredere în serviciile noastre. Este ceea ce ne motivează. Ne place să credem că, am creat relații de-a lungul timpului.

Este și promisiunea noastră pentru viitor. Actul medical nu poate avea loc fără să punem oamenii și sentimentele lor pe primul loc. Astfel, am transformat programările anxioase la dentist în vizite lipsite de stres.

Și cum totul începe cu un zâmbet sincer, noi vi-l oferim pe al nostru.

Echipa Bidental,