Despre Noi

BI DENTAL ÎŢI REDĂ SĂNĂTATEA ZÂMBETULUI TĂU

Bi Dental este o oază de sănătate orală în care echipa de medici tineri, prietenoși și foarte bine pregătiți se vor îngriji de zâmbetul tău. Astfel, am transformat programările anxioase la dentist în vizite lipsite de stres.

Serviciile noastre includ Stomatologia generală, Profilaxia, Cariologia, Chirurgia, Estetica, Protetica, Parodontologia, Implantologia, Ortodonţia, Pedodonţia, Edodonţia, Tehnica dentară, iar materialele utilizate sunt durabile şi de înaltă calitate.

ÎŢI POŢI ÎNCREDE ZÂMBETUL ÎN MÂINILE NOASTRE!

Descoperă oaza noastră digitală, citeşte termenii şi condiţiile noastre şi hai să ne cunoștem mai bine. Scopul nostru este să colaborăm cu tine pentru a obţine un zâmbet sănătos şi cea mai favorabilă experienţă dentară posibilă.

Echipa Bidental

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA NOASTRĂ DE PROFESIONIȘTI:

Dr. Alina Istoc

MEDIC DENTIST, STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Emanuel Cenușă

MEDIC DENTIST, STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Raluca Alexandra Malairau

MEDIC DENTIST, STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Emanuel Anti

Medic specialist chirurgie orala și maxilo facială

Dr. Alina Sodor

Medic specialist Ortodontie și Ortopedie Dento-Facială, Doctor în știinte medicale, Asistent universitar disciplina Ortodonție

Dr. Dana Valentina Zota

Medic dentist stomatologie generala, Specialist Protetica Dentara

Andra Scîntei

Asistentă Medicală

CABINET

TEHNOLOGIA NOASTRĂ MODERNĂ ESTE COMPLETATĂ DE AMBIENTUL ORGANIC

Galerie

Dispunem de trei unit-uri dotate cu tehnologie de ultimă generație prin intermediul cărora echipa de medici specialiști se poate îngriji de sănătatea ta orală. Acestea se integrează perfect în ambientul organic al cabinetului nostru.

Acest ambient se datorează atât atitudinii înțelegătoare a personalului, cât și a elementelor originale de design interior.

Vezi Galeria
Parteneri